OH! MAMIBLUE

La llar de Vero s'assembla molt a un refugi. És ací on esta dona que ha conquistat a més de 80.000 seguidors en el seu compte de Instagram es relaxa i recarrega piles. La seua vida és frenètica i ella caòtica, passional i sincera. Ens està cuinant una versió molt pròpia d'un plat tradicional valencià -arròs amb fessols i naps- mentre la seua dona Jana i el seu fill Álex juguen en el menjador

Read More
Paula G. FurióComment
LAWERTA

Lawer, com li diuen tots aquells que l'estimen -és a dir, tots-, pensa en futbol; somia amb alineacions; escolta els colps de la pilota quan impacta en la porteria; és capaç de diferenciar la gespa del Mestalla de qualsevol un altre del món; sent cadascuna de les milers de veus que canten en un estadi ple de xiquets com ell, és a dir, de bojos pel futbol.

Read More
Paula G. FurióComment
LLIBRERIA DADÁ

A Inma Pérez, la responsable de la Llibreria Dadá de València, li agrada la moda de Tom Ford i Balenciaga, els llibres sobre l'Holocaust, la pintura valenciana del segle XVI, ballar amb la música de Abba i escoltar ben alta la de Led Zeppelin. És una única dona -petita i inquieta- però conté multituds.

Read More
Paula G. FurióComment
ESPAI VERD

L'oratori interreligiós fa olor de cova i la humitat ens fa suar a tots. Antonio ens ha demanat que entrem allí amb la seua filla i el seu gendre. Vol que guardem un minut de silenci i reflexió després de quasi tres hores d'una entrevista que s'ha desenvolupat amb sentit de l'humor i passió, dues de les característiques que millor el defineixen a ell: Antonio Cortés

Read More
Paula G. FurióComment
NUGA MACRAMÉ

“València és una ciutat molt fàcil de viure però ens ho han posat difícil durant molt de temps perquè han prioritzat coses que no eren per a tots. Quan li dónes un poquet a València, València es converteix en una cosa molt especial.

Read More
Paula G. FurióComment
BANJO

A Anna i Iván -les ments que estan darrere de Banjo- els encanta fer la compra al Mercat Central. Als dos els agrada menjar bé i són dels que pensen que, en la majoria d'ocasions, una bona taula és solament l'excusa perfecta per conversar amb amics.

Read More