POPPYNS, DE SHOPPING PER VALÈNCIA!

Imatges i textos creats per    ARDOR estudio    //   ©2019 ARDOR estudio. Todos las imágenes y textos publicados en esta página están sujetos a los derechos de autor y no pueden ser utilizados sin autorización //

Imatges i textos creats per ARDOR estudio //
©2019 ARDOR estudio. Todos las imágenes y textos publicados en esta página están sujetos a los derechos de autor y no pueden ser utilizados sin autorización //

Estàs a casa tranquil·la, prenent-te el teu cafè i pensant "Per fi dissabte! No tinc res que fer!". És en eixe moment quan et ve aquella cançoneta de ta mare al cap i t'enrecordes d'això que tant temies: les compres nadalenques. Així que et vesteixes corrent, et poses el primer que trobes i ixes al carrer desitjant no trobar-te amb ningú. 

Arribes a Colón, i entres en algunes tendes però alguna cosa ha passat i tota la roba té volants, fins i tot els pijames. A més, per a un any que t'encarregues tu, vols comprar alguna cosa més especial. Segueixes buscant i entres en algunes tendes però UF! Quina angoixa! La gent entra i ix com en aquella pel·li que et van posar en la universitat (Com era allò? Ah, sí, “Metropolis”).

T'ensopegues amb una senyora i una altra et pega amb el cant d'un paquet, un xiquet xicotet se't creua mentre ta mare et metralla a Watsapps i quasi el xafes. Així que ixes pel primer carrer que trobes. “Isabel La Catòlica, per aquesta mateix!”. La cosa canvia i ja no cal caminar com un nazareno. Vas pensant, no tens ni idea de què regalar, fins que arribes al número 21 i et trobes amb unes portes tan boniques!. Lliges “Poppyns” i la màgia comença. Entres i és com haver-te submergit en la bossa d'aquella màgica institutriu. Hi ha de tot: des de sabatilles fins a cristalleria, passant per sabons, joies, catifes, roba súper especial… Ho vols tot! I per a tu, no per a regalar.

La dependenta és molt simpàtica i comenceu a xarrar, li preguntes perquè has vist marques d'amics (les veles de Lellar, la llenceria de The Nude Label, la moda masculina de Underwood, la ceràmica de Canoa Lab...) i et diu que efectivament, tenen molts productes de marques locals. Açò t'agrada, per allò del quilòmetre zero i el consum responsable. T'explica que també tenen les làmines i postals de Atypical i de Mhar, les bosses de Acrata, les motxilles de Carmel Bay i les joies de Mitumi. Chica qué bé! Cal recolzar a les xicotetes empreses.

Com et veu tan entusiasmada, la dependenta -que ja és quasi la teua millor amiga- t'explica que en Poppyns seleccionen ells mateixos els productes que venen i que es fixen sempre en què siguen de qualitat i produïts de manera sostenible. A més, diu que porten molt poques unitats de cadascun perquè cada vegada que vingues trobes alguna cosa diferent. Mentre fas una volta per la tenda t'adones que no saps molt bé per què però tots els productes queden molt bé junts. Què ben triats!

La tenda és molt eclèctica. De sobte una paret negra amb motlures, una altra de rajola, un panell roig per ací, una vidriera que et recorda al artdecó per allà… Descobreixes un cafè amb un hivernacle al final de l'espai i et sentes per a decidir què coses comprar. La butaca i la tauleta també te'ls portaries, la teua mare diria que són molt originals. Però et portes posat un suc de taronja i un trosset de pastís red velvet, que com deia la teua àvia, tu eres molt llepolona. 

Al final tries un parell de llibres de Blackie Books per a ton pare (li van a encantar!), una Pikaplant per a ta mare (una planta que es rega sola, que ja té el cap com la té) i unes sabatilles Vika per a la teua germana (ja la imagines cridant: “buaaah teta em flipen”). I, no ho pots evitar, per a tu un collaret de Après Ski, que et chifla i a València no els havies vist encara.

En arribar a casa et dóna per xafardejar, en el seu web expliquen tot súper bé: Elena i David són els mags que estan darrere de Poppyns. Quin gust posar-los cara! I tenen un blog i tenda online on expliquen que trobaven a faltar un espai a València on poder vendre físicament els productes de la seua tenda online i que fóra diferent: que fera arribar al client la filosofia i els valors de l'equip humà darrere de cada producte. Bé, doncs ja ho tenim! I ens encanta!

Estás en casa tranquila, tomándote tu café y pensando "¡Por fin sábado! ¡No tengo nada que hacer!". Es entonces cuando te viene aquella frasecita de tu madre a la cabeza y te acuerdas de eso que tanto temías: las compras navideñas. Así que te vistes corriendo, te pones lo primero que encuentras y sales a la calle deseando no encontrarte con nadie. 

Llegas a Colón, y entras en algunas tiendas pero algo ha pasado y toda la ropa tiene volantes, hasta los pijamas. Además, para un año que te encargas tú, quieres comprar algo más especial. Sigues buscando y entras en dos o tres tiendas pero ¡UF! ¡Qué agobio! La gente entra y sale como en aquella peli que te pusieron en la universidad (¿Cómo era aquello? Ah, sí, “Metropolis”).

Te tropiezas con una señora y otra te pega con el canto de un paquete, un niño pequeño se te cruza mientras tu madre te ametralla a Watsapps y casi lo pisas. Así que sales por la primera calle que encuentras. “Isabel La Católica, ¡por ésta mismo!”. La cosa cambia y ya no hay que andar como un nazareno. Vas pensando, no tienes ni idea de qué regalar, hasta que llegas al número 21 y te encuentras con unas puertas ¡tan bonitas!. Lees “Poppyns” y la magia empieza. Entras y es como haberte sumergido en el bolso de aquella mágica institutriz. Hay de todo: desde zapatillas hasta cristalería, pasando por jabones, joyas, alfombras, ropa súper especial… ¡Lo quieres todo! Y para ti, no para regalar.

La dependienta es muy simpática y empezáis a xarrar, le preguntas porque has visto marcas de amigos (las velas de Lellar, la lencería de The Nude Label, la moda masculina de Underwood, la cerámica de Canoa Lab...) y te dice que efectivamente, tienen muchos productos de marcas locales. Eso te gusta, por aquello del kilómetro cero y el consumo responsable. Te explica que también tienen las láminas y postales de Atypical y de Mhar, los bolsos de Acrata, las mochilas de Carmel Bay y las joyas de Mitumi. Chica qué bé! Hay que apoyar a las pequeñas empresas.

Como te ve tan entusiasmada, la dependienta -que ya es casi tu mejor amiga- te cuenta que en Poppyns seleccionan ellos mismos los productos que venden y que se fijan siempre en que sean de calidad y producidos de manera sostenible. Además, dice que traen muy pocas unidades de cada uno para que cada vez que vengas encuentres algo distinto. Mientras das un paseo por la tienda te das cuenta de que no sabes muy bien por qué pero todos los productos quedan muy bien juntos. ¡Qué bien elegidos!

La tienda es muy ecléctica. De pronto una pared negra con molduras, otra de ladrillo, un panel rojo por aquí, una cristalera que te recuerda al art decó por allá… Descubres un café con un invernadero al final del espacio y te sientas para decidir qué cosas comprar. El sillón y la mesita también te los llevarías, tu madre diría que son muy originales. Pero te llevas puesto un zumo de naranja y un trocito de tarta red velvet, que como decía tu abuela, tú eres muy llepolona

Al final eliges un par de libros de Blackie Books para tu padre (¡le van a encantar!), una Pikaplant para tu madre (una planta que se riega sola, que ya tiene la cabeza como la tiene) y unas zapatillas Veja para tu hermana (ya la imaginas gritando: “buaaah teta me flipan”). Y, no lo puedes evitar, para ti un collarcito de Après Ski, que te chiflan y en Valencia no los habías visto aún.  

Al llegar a casa te da por cotillear, en su web explican todo súper bien: Elena y David son los magos que están detrás de Poppyns. ¡Qué gusto ponerles cara! Y tienen un blog y tienda online donde explican que echaban en falta un espacio en Valencia donde poder vender físicamente los productos de su tienda online y que fuera diferente: que hiciese llegar al cliente la filosofía y los valores del equipo humano detrás de cada producto. ¡Bueno, pues ya lo tenemos! ¡Y nos encanta! 

banner poppyns.jpg

Paula G. Furió