LELLAR: GUIA PER DESCONNECTAR DEL MÓN

Imatges i textos creats per    ARDOR estudio    //   ©2019 ARDOR estudio. Todos las imágenes y textos publicados en esta página están sujetos a los derechos de autor y no pueden ser utilizados sin autorización //

Imatges i textos creats per ARDOR estudio //
©2019 ARDOR estudio. Todos las imágenes y textos publicados en esta página están sujetos a los derechos de autor y no pueden ser utilizados sin autorización //

Vivim en una època meravellosa. Ho crec fermament. Pots parlar quan vulgues amb eixos amics que viuen a l'altra part del món gràcies a la màgia de Skype. Pots trobar vols al paradís més barats que el teu abonament de metro. Pots llegir articles relacionats amb qualsevol tema que t'interesse (com este!) amb solament un clic. Per poder, fins i tot pots comprar el que vulgues i que t'ho envíen en el mateix dia. De veritat, açò del segle XXI està genial.

Encara i tot, per molt que m'estiga agradant l'època de la informació, hi ha vegades que tanta connexió pot ser massa i tots tenim moments en els quals arrancaríem el mòdem i ens mudaríem a un poblat Amish.

Vivimos en una época maravillosa. Lo creo firmemente. Puedes hablar cuando quieras con esos amigos que viven a la otra parte del mundo gracias a la magia de Skype. Puedes encontrar vuelos al paraíso más baratos que tu abono transporte. Puedes leer artículos relacionados con cualquier tema que te interese (¡como éste!) con solo un click. Por poder, hasta puedes comprar lo que quieras y que te lo manden en el mismo día. En serio, esto del siglo XXI está genial. 

Aún así, por mucho que me esté gustando la época de la información, hay veces que tanta conexión puede ser demasiado y todos tenemos momentos en los que arrancaríamos el módem y nos mudaríamos a una aldea Amish.

paulagfurio_guia navidad desfici-4.jpg

Però que no condisca el pànic. Abans de fer les maletes i plantejar-te si podràs portar texans en el teu retir, deixa'm que et guie fins a la pau interior i, si no funciona, promet portar-te jo mateixa fins al poblat sense cobertura més proper. Segueix estos passos quan arribes a casa i tot anirà bé. 

1: Corre a la cuina quan entres, no deixes que ningú t'intercepte amb distraccions. Trau aquella botella de vi que tenies reservada per a una ocasió especial perquè esta ho és: hui tens una cita amb tu mateix. 

2: Lleva't les sabates, sense excuses, per molt boniques que siguen saps que estàs millor sense elles.

Pero que no cunda el pánico. Antes de hacer las maletas y plantearte si podrás llevar vaqueros en tu retiro, déjame que te guíe hasta la paz interior y, si no funciona, prometo llevarte yo misma hasta el poblado sin cobertura más cercano. Sigue estos pasos en cuanto llegues en casa y todo irá bien. 

1: Corre a la cocina en cuanto entres, no dejes que nadie te intercepte con distracciones. Saca esa botella de vino que tenías reservada para una ocasión especial porque ésta lo es: hoy tienes una cita contigo mismo. 

2: Quítate los zapatos, sin excusas, por muy bonitos que sean sabes que estás mejor sin ellos.

paulagfurio_guia navidad desfici-8.jpg

3: Lleva't els pantalons! Potser et semble una mica prompte en la teua cita però, de veritat, és amb tu mateix i ja t'has vist en roba interior abans.

4: Busca en les profunditats del teu spotify i trau eixa llista que mai posaries davant dels teus amics, activa la sessió privada i deixa't portar pel ritme d'eixos guilty pleasures als quals saps que no pots resistir-te (si algú ho escolta, sempre pots dir que era de forma irònica). Si estàs mandrós sempre pots posar la playlist que hem preparat per a estes ocasions 

5: Apaga les notificacions i deixa el marrón dels mails per contestar al teu jo del futur. Ell sabrà què fer.

6: Encén la teua vela Lellar i gaudeix del mediterrani sense eixir de la teua habitació, però compte, ve amb altes dosis d'esperit vacacional.

3: ¡Quítate los pantalones! Puede que te parezca un poco pronto en tu cita pero, en serio, es contigo mismo y ya te has visto en ropa interior antes.

4: Busca en las profundidades de tu spotify y saca esa lista que nunca pondrías delante de tus amigos, activa la sesión privada y déjate llevar por el ritmo de esos guilty pleasures a los que sabes que no puedes resistirte (si alguien lo escucha, siempre puedes decir que era de forma irónica). Si estás perezoso siempre puedes poner la playlist que hemos preparado para estas ocasiones.

5: Apaga las notificaciones y deja el marrón de los mails por contestar a tu yo del futuro. Él sabrá qué hacer.

6: Enciende tu vela Lellar y disfruta del mediterráneo sin salir de tu habitación, pero cuidado, viene con altas dosis de espíritu vacacional.  

paulagfurio_guia navidad desfici-10.jpg

Paula G. Furió