VIATGE ALS 80s AMB DADÁ

 
bd28e36e4e96a2e15d54cc1a608c0da1.jpg

El dia d'una llibrera pot arribar a ser molt dur, amb tota eixa gent fent-se selfies amb els seus llibres per a després deixar-los i anar-se'n; eixos japonesos que entren a la llibreria pensant que és una atracció turística més o els despistats que pregunten per Ambiciones y Reflexiones de Belén Esteban. 

Però eixa llibrera té un arma secreta que és la música. I quan arriba a casa, li dóna al play i puja la música “a tot el que dóna”. I la seua biblioteca i el seu balancí es converteixen en una pista de ball amb llums, boles d'espills i quan es ve a adonar-se'n porta un vestit de lluentons que és, simplement, GALÀCTIC.

Porta'm a Spotify!

El día de una librera puede llegar a ser muy duro, con toda esa gente haciéndose selfies con sus libros para luego dejarlos e irse; esos japoneses que entran a la librería pensando que es una atracción turística más o los despistados que preguntan por Ambiciones y Reflexiones de Belén Esteban. 

Pero esa librera tiene un arma secreta que es la música. Y cuando llega a casa, le da al play y sube la música “a todo lo que da”. Y su biblioteca y su mecedora se convierten en una pista de baile con luces, bolas de espejos y cuando se viene a dar cuenta lleva un mono de lentejuelas que es, simplemente, GALÁCTICO. 

¡Llévame a Spotify!

Paula G. Furió