FESTIVAL 10 SENTIDOS

"Están ahí, pero no los vemos. Las prisas, los horarios rígidos, los convencionalismos nos impiden detenernos y valorar su presencia. No es cómodo verlos y por eso lo evitamos. Y si no se ven no existen. No forman parte de eso que llamamos sistema o no ocupan un lugar suficientemente reconocible en nuestra sociedad."

Read More
DANSA VALÈNCIA: PROGRAMA 2018

Esta setmana se celebra a València la 31ª edició del festival de dansa contemporània Dansa València. Des del dimecres 11 al diumenge 15 els teatres, sales i carrers de la ciutat s'ompliran de cossos en moviment. Cossos que parlen i expliquen històries de superació, de dones i homes, d'immigrants i de canvi social.
 

Read More
Paula G. FurióComment
CABALLO DE TROYA

Què ocorre amb l'art durant la guerra? Per què la història de la Humanitat ens ha demostrat que, invariablement, tots els pobles han intentat destruir l'art dels seus adversaris? Pot considerar-se l'espoli una espècie de crim de guerra? Totes estes qüestions giren entorn de la falla/instal·lació 'Los desastres de la guerra, Caballo de Troya', que podeu trobar al Centre del Carme de Cultura Contemporània.

Read More
Paula G. FurióComment
MALMÖ

La cuina japonesa, barrejada amb la mediterrània o la tendència crudivegana componen un menú creatiu i saborós. L'experiència és quasi integral doncs el sabor, l'olor i la vista –amb un disseny, una il·luminació i un mobiliari cuidats- et transporten a un altre lloc (Escandinàvia) però, sobretot, a un estat d'ànim determinat: 'lagom'.

Read More
Paula G. FurióComment
LELLAR: GUIA PER DESCONNECTAR DEL MÓN

La vida 2.0 és fantàstica però hi ha dies que fugiries a una illa deserta (i sense cobertura). Espera, que no condisca el pànic. Abans de fer les maletes i plantejar-te si podràs portar texans en el teu retir, deixa'm que et guie fins a la pau interior: segueix estos passos quan arribes a casa i tot anirà bé. 

Read More
Paula G. FurióComment
10 LLIBRES PER LLEGIR EN 2018

Un dels nostres propòsits per a 2018 és llegir: llegir molt. La nostra col·laboradora María Jesús Espinosa de los Monteros ha preparat una llista de recomanacions amb algunes lectures atemporals. Històries que et fan viatjar a mons insòlits. 

Read More
Paula G. FurióComment
EN FAMÍLIA! AL MUSEU AMB XIQUETS

Les integrants de Desfici som les ties més guays que qualsevol xiquet del món es puga imaginar. El malson més recurrent dels pares durant estos diesés és què fer amb estos xicotets vendavals quan no tenen col·legi. És llavors quan la lliga de les 'súper-ties' entrem en acció!

Read More
Paula G. FurióComment