REVISCOLAR

 
Text i imatge:  Sara Birds

Text i imatge: Sara Birds

 
 

No sé si és astènia primaveral o que l'últim cap de setmana em sembla molt llunyà i el pròxim més encara, però estic com malenconiosa. Tinc un dia d'eixos que no m'animen ni els gatets del Botànic. Malament no estic, després berenaré igual, però no sé, em falta alguna cosa. Sé que normalment sóc jo la que dóna solucions, no t'ho perdes, si fins a la inconscient de la cap desficiosa m'ha donat un consultori*. Però avui sóc la que necessita respostes, una espenteta que em faça eixir d'esta letargia, que em retorne l'alegria i el comboi, que em faça R E V I S C O L A R. 

El reviscolar pot vindre en qualsevol forma i color, l'única condició és que et retorne a la vida amb tanta força que et sentes com el bebè del miracle del mocaoret. Sant Vicent, com el nom del seu miracle indica, ho va fer amb un mocador, a mi podeu provar a reviure'm amb un vermut o un entrepà de cansalà, que és més el meu rotllo. 

Per cert, escriu-me a bondia@desficimagazine.com amb qualsevol dubte que tingues del-que-siga, que igual no t'arregle res, però eixe ratet doncs és per a nosaltres.

No sé si es astenia primaveral o que el último fin de semana me parece muy lejano y el próximo más aún, pero estoy como melancólica. Tengo un día de esos que no me animan ni los gatetes del Botànic. Mal no estoy, luego merendaré igual, pero no sé, me falta algo. Sé que normalmente soy yo la que da soluciones, no te lo pierdas, si hasta la inconsciente de la jefa desficiosa me ha dado un consultorio*. Pero hoy soy la que necesita respuestas, un empujoncito que me haga salir de este letargo, que me devuelva la alegría y el comboi, que me haga R E V I S C O L A R. 

El reviscolar puede venir en cualquier forma y color, la única condición es que te devuelva a la vida con tanta fuerza que te sientas como el bebé del miracle del mocaoret. Sant Vicent, como el nombre de su milagro indica, lo hizo con un pañuelo, a mí podéis probar a revivirme con un vermut o un bocadillo de panceta, que es más mi rollo. 

*Por cierto, escríbeme a bondia@desficimagazine.com con cualquier duda que tengas de lo-que-sea, que igual no te arreglo nada, pero ese ratito pues es para nosotros.  

 
Paula G. Furió