DESTARIFO

 
Text i imatge:  Sara Birds

Text i imatge: Sara Birds

 
 

El destarifo, és com l'amor, està per tot arreu.

El destarifo, com l'amor, també et posa el cap boig.

No vuic ser portadora de males notícies, però és hora de dir la veritat, tenim el món fet una braga. No passa res, el primer pas per solucionar un problema és reconéixer que es té i jo ja no me'n recorde de l'última volta que vaig analitzar una situació i no vaig dir-me a mi mateixa: quin destarifo. Per als altres també ho dic prou sovint, per això és que m'he decidit a aclarir a què em referisc quan sacsege el cap i dic les dos paraules màgiques.

El destarifo, naturalment, és aplicable a tot i es pot resumir com el desastre absolut amb subtils notes de bogeria i matisos d'absurditat.

Si estàs fent examen de la teua vida i t'has adonat que podria definir cada minut que estàs despert i una part important dels que estàs adormit, no estàs sol. De fet, em sorprén que encara quede lloc perquè t'unisques amb tots els que som en este vaixell.

El destarifo, como el amor, está por todas partes.

El destarifo, como el amor, también te pone la cabeza loca. 

No quiero ser portadora de malas noticias, pero es hora de sacar la verdad a relucir, tenemos el mundo hecho unos zorros. No pasa nada, el primer paso para solucionar un problema es reconocer que se tiene y yo ya no recuerdo la última vez que analicé una situación y no dije para mis adentros: quin destarifo. Para mis afueras también lo digo bastante, por eso he considerado oportuno aclarar a qué me refiero cuando sacudo la cabeza y suelto las dos palabras mágicas.

El destarifo, cómo no, es aplicable a todo y se podría resumir como el desastre absoluto con sutiles notas de locura y matices de sinsentido. 

Si estás haciendo examen de tu vida y te has dado cuenta de que podría definir cada minuto que pasas despierto y bastantes de los que pasas dormido, no estás solo. De hecho, me sorprende que siga quedando sitio para que te unas con todos los que somos en este barco. 

 
Paula G. Furió