SANT DONIS PLAYLIST

 
portada sant dionis.jpg

En 1980, Marina Abramović i la seua parella l'artista alemany Uwe Laysiepen, més conegut com Ulay van presentar la seua performance “Rest Energy”. Durant uns minuts sostenien un arc amb una fletxa que apuntava al cor de Marina i era la força de cadascun l'únic que impedia que la fletxa es llançara. Uns micròfons reproduïen els cruixits de l'arc i els batecs dels seus cors, més desbocats cada minut que passava.

Si confies tant en el nostre criteri musical com Marina en Ulai, ací et deixem alguns hits ben romàntics que et pujaran les pulsacions:

PORTA'M A SPOTIFY!

En 1980, Marina Abramović y su pareja el artista alemán Uwe Laysiepen, más conocido como Ulay presentaron su performance “Rest Energy”. Durante varios minutos sostenían un arco con una flecha que apuntaba al corazón de Marina siendo la fuerza de cada unoindispensable para impedir que la fecha se lanzara. Unos micrófonos reproducían los crujidos del arco y los latidos de sus corazones, más desbocados cada minuto que pasaba. 

Si confías tanto en nuestro criterio musical como Marina en Ulai, aquí te dejamos algunos hits bien románticos que te subirán las pulsaciones:

¡LLÉVAME A SPOTIFY!

 
Paula G. Furió